McAfee Scheduled Scan-functie werkt niet? Hier is een oplossing

 Elke keer dat het starten van McAfee-software en het handmatig scannen van uw systeem echt tijdrovend is, heeft McAfee de functie Schedule Scan geïntegreerd met McAfee-software. Maar soms stopt McAfee Schedule Scan vanwege technische problemen met werken. Als uw McAfee Scheduled Scan-functie niet werkt en u hier bent op zoek naar de procedure om dit probleem op te lossen, raden we u aan deze blog volledig door te nemen. In het onderstaande artikel hebben we alle noodzakelijke stappen gegeven die u moet volgen om uw McAfee Scheduled Scan-functie snel te repareren. En voor vragen met betrekking tot McAfee-producten en abonnementen kunt u contact opnemen met McAfee-klantenondersteuningsmedewerkers om antwoord op al uw vragen te krijgen. We raden u aan om het Mcafee Klantenservice Nederland te gebruiken om onmiddellijk contact met hen op te nemen.


Volg de onderstaande instructies om de problemen met uw McAfee Scheduled Scan-functie op te lossen:


1. Open de McAfee-toepassing vanaf uw systeem.

2. Klik nu op het instellingenpictogram in de rechterbovenhoek van uw scherm.

3. Ga naar Algemene instellingen en klik vervolgens op de optie Waarschuwingen.

4. Schakel onder geplande scanopties het keuzerondje uit naast 'Wacht tot mijn pc inactief is om geplande taken uit te voeren, zoals scannen, automatische updates en Snel opschonen'.

5. Klik op de knop Toepassen en start uw systeem eenmaal opnieuw op.

6. Probeer vervolgens de McAfee Scheduled Scan-functie op uw systeem uit te voeren.


Als u dit probleem niet kunt oplossen door de bovengenoemde stappen te volgen, neem dan contact op met McAfee Technical Support Australia en krijg snelle hulp om dit probleem op te lossen. De technici van McAfee-klantenondersteuning zijn dag en nacht aanwezig om hun klanten te helpen door de beste klantenservice te bieden. McAfee-gebruikers kunnen elk McAfee-ondersteuningskanaal naar keuze selecteren om onze klantenondersteuningsexperts te bereiken. We helpen onze klanten door passende en nauwkeurige oplossingen te bieden voor hun problemen.

Original blog source https://telegra.ph/McAfee-Scheduled-Scan-functie-werkt-niet-Hier-is-een-oplossing-08-16

Comments

Popular posts from this blog

Hoe kan ik foutcode 11004 in McAfee Antivirus oplossen?

Snelle richtlijnen voor het annuleren van het McAfee-abonnement

Hoe kunt u in snelle stappen bekende veilige bestanden en toepassingen van McAfee uitsluiten?